Αναζητείται οδηγός μπλε BMW – Παρέσυρε φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Αναζητείται οδηγός μπλε BMW – Παρέσυρε φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία φοιτήτρια η οποία παρασύρθηκε από Ι.Χ. τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Εγνατία στο ύψος της Θεολογικής Σχολής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα αφού χτυπήθηκε από το όχημα εγκαταλείφθηκε στο σημείο από τον οδηγό και το συνοδηγό του οχήματος.

Γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια της φοιτήτριας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Ξημερώματα Κυριακής 23/09 γύρω στις 04.34, στο ύψος της Θεολογικής Σχολής (Πλατεία Σιντριβανίου) επί της Εγνατίας, φοιτήτρια χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφτηκε στο δρόμο. Η κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Το όχημα ήταν μια BMW M3 E46 χρώματος μπλε σκούρου στην οποία επενέβαιναν δύο άτομα (οδηγός και συνοδηγός) και κινούνταν από τα ανατολικά προς το κέντρο της πόλης.

Σας παρακαλούμε αν είδατε κάτι ή γνωρίζετε οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε σε εναν από τους παρακάτω αριθμούς : 6974520891, 6932266892 και 6980559577.”

Επίσης, η οικογένεια κάνει έκκληση για αίμα. Το όνομά της είναι Πασχάλια Τσιαλούπη του Ευθυμίου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, Γ’ Αιμοδοσία.