4 άτομα κατηγορούνται για το θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ – Τρεις συλλήψεις, ο ένας διαφεύγει

4 άτομα κατηγορούνται για το θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ – Τρεις συλλήψεις, ο ένας διαφεύγει

Περίπου ενάμισι χρόνο μετά η αστυνομία εξάρθρωσε τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα προσπαθώντας να διαφύγει από  οπαδούς άλλης ομάδας που τον κυνηγούσαν, όπως αποκάλυψε το Metrosport.gr

Συνολικά κατηγορούνται τέσσερα άτομα ενώ έχουν συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρία άτομα και ο τέταρτος αναζητείται.

Ο Κωνσταντίνου είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι τον Απρίλιο του 2017, όταν μετά από καταδίωξη ομάδας οπαδών και στη προσπάθεια του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, για να εκπνεύσει περίπου ένα μήνα αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος 24χρονος ζούσε στην Κύπρο και είχε αποσκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Μετά τον αγώνα επέστρεφε στο κέντρο και στον χώρο των Πανεπιστημίων έγινε αντιληπτός από ομάδα οπαδών άλλης ομάδας που τον κυνήγησαν με αποτέλεσμα τη μοιραία κατάληξη!

Τα τέσσερα άτομα εκ των οποίων τω τρία συνελήφθησαν (ο ένας διαφεύγει τη σύλληψη) με βάση εντάλματα που εξέδωσε ο τρίτος τακτικός ανακριτής ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.