Τα ζώδια …μαρτυρούν αν είσαι αθλητικός τύπος

Τα ζώδια …μαρτυρούν αν είσαι αθλητικός τύπος

Πας γυμναστήριο και δεν βλέπεις την ώρα να φύγεις; Δεν τρέχεις ούτε να προλάβεις το λεωφορείο ενώ αντίθετα βλέπεις άλλους να είναι δραστήριοι, να τρέχουν με τις …ώρες και να μην ξεκολλάνε από το γυμναστήριο;

Γιατί σου συμβαίνει αυτό; Η επιστήμη δεν έχει δώσει απάντηση στα ποια χαρακτηριστικά ορίζουν τον αθλητικό τύπο, όμως η αστρολογία έδωσε! Μάθε λοιπόν αν το ζώδιο σου είναι …αθλητικό!

ΚΡΙΟΣ

Δραστήριος και υπερκινητικός άνθρωπος και σου αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής. Τα χόμπυ που σου ταιριάζουν είναι όσα έχουν δράση, που μπορείς να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια που απορρέει από μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου αρέσουν οι χαλαροί ρυθμοί και δεν αντέχεις την πίεση! Η σωματική άσκηση είναι για σένα κουραστική και την αποφεύγεις όσο μπορείς…επομένως αν σκέφτεσαι να γραφτείς σε γυμναστήριο έτσι απλά για να ξεκινήσεις ένα χόμπυ, να ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα το βαρεθείς πολύ γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σου αρέσει να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα μαζί και φυσικά και με τον αθλητισμό, αλλά γρήγορα βαριέσαι ότι ξεκινάς. Σου ταιριάζει πολύ ο αθλητισμός και ιδιαίτερα τα περίεργα, δύσκολα αθλήματα. Το σκι, η ιστιοπλοΐα, το σκουός είναι μερικά από τα χόμπυ που θα λατρέψεις, γιατί θα σου προσφέρουν δράση, περιπέτεια και θα ξυπνούν όλες σου τις αισθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου αρέσουν τα σπορ χαμηλών τόνων, έτσι απλά για να κρατιέσαι σε φόρμα, για παράδειγμα το γκολφ, το κολύμπι! Σου αρέσουν και οι εξορμήσεις στη φύση, ή ένας περίπατος σε μία παραλία ή σε ένα δάσος, αλλά μέχρι εκεί!

ΛΕΩΝ

Δεν τα πας και πάρα πολύ καλά με την σωματική άσκηση και βαριέσαι τα σπορ γιατί σε κουράζουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί σε νεαρή ηλικία να ασχολήθηκες με κάποιο αθλητικό χόμπυ, μεγαλώνοντας όμως αναζητάς άλλες διεξόδους πιο χαλαρές και ήσυχες μέρες και ο αθλητισμός είναι για σένα παρελθόν ή μια απλή υποχρέωση υγείας με …μισή ώρα στο γυμναστήριο!

ΖΥΓΟΣ

Οτιδήποτε κουράζει το σώμα σου δεν σου αρέσει καθόλου! Τόσο απλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο αθλητισμός είναι για σένα τρόπος ζωής, γιατί μέσα από την σωματική άσκηση αισθάνεσαι υγιής, γυμνάζεις το κορμί σου, αλλά εκτονώνεις και όλα τα νεύρα που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο είναι το πάθος σου. Μπορείς να κολυμπάς για ώρες, σου αρέσει το σερφ, η ιστιοπλοΐα ακόμα και τζόκινγκ στην ακροθαλασσιά !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, αλλά βαριέσαι πάρα πολύ εύκολα ότι ξεκινάς, εκεί μπαίνει και αθλητισμός μέχρι να βαρεθείς να τον παρατήσεις και να ξαναρχίσεις μετά από καιρό. Είσαι ο τύπος των γυμναστήριων που έρχεται… πέφτει με τα μούτρα και μετά εξαφανίζεται για μήνες μέχρι να επανέλθει. Είσαι δηλαδή σε μια μόνιμη προσαρμογή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολείσαι με τη δουλειά σου πάρα πολλές ώρες, συνήθως γυρνάς στο σπίτι αργά και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο! Δικαιολογίες για να αποφύγεις την άσκηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αθλητισμός δεν είναι και η μεγάλη σου αγάπη, αν και το καλοκαίρι
σου αρέσει να κάνεις πρωτότυπα θαλάσσια σπορ, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Είσαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, λειτουργείς πολύ καλά μέσα σε ομάδα και με την παρότρυνση ενός φίλου θα μπορούσες να ξεκινήσεις ένα ομαδικό σπορ που θα γέμιζε ευχάριστα τις ώρες σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο αθλητισμός φτάνει για σένα μέχρι την πεζοπορία που είναι ένα πολύ ευχάριστο χόμπι!

ACTIVEMAN.GR