Ώρα να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου

Ώρα να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου

Ακούγοντας κανείς μια συζήτηση για τη μόδα και το στυλ, σίγουρα η πρώτη σκέψη που θα του περάσει από μυαλό θα είναι ένα κουβάρι μπερδεμένο με ρούχα, υφάσματα, χρώματα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες. Ωστόσο, οι τάσεις της μόδας δεν ακολουθούν μόνο τις ενδυματολογικές επιλογές, αλλά και την υγεία και το στυλ των μαλλιών μιας γυναίκας.

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι λοιπόν, οι τάσεις των μαλλιών δε διαφοροποιούνται τόσο πολύ στα χτενίσματα, όσο στα χρώματα.

Η λατρεμένη τεχνική του ombre και του balayage που χάριζε στις γυναίκες τα πολυπόθητα ανοίγματα στις άκρες των μαλλιών τους, βρήκε αντικαταστάτη. Η τεχνική του painting γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος στο πλευρό των γυναικών που πάντα ήθελαν ένα φυσικό άνοιγμα στα μαλλιά τους όπως ακριβώς αυτό που μας δημιουργεί ο ήλιος κάθε καλοκαίρι. Αφήνοντας στην άκρη τα αλουμινόχαρτα, οι κομμωτές που ασχολούνται με τις βαφές έχουν τώρα το ελεύθερο να απλώσουν τη βαφή στα μαλλιά μιας γυναίκας με τα ίδια τους τα χέρια και τη βοήθεια των πινέλων στα πιο κατάλληλα σημεία που πριν δεν είχαν τη δυνατότητα να τονίσουν. Η ανάμειξη της βαφής με το φυσικό χρώμα μιας γυναίκας δημιουργεί εύκολα και απλά την εντύπωση ότι ο ήλιος φάνηκε εξαιρετικά γενναιόδωρος απέναντι στη λάμψη των μαλλιών της.

Οι ανταύγειες είναι ακόμη μια από τις γυναικείες αδυναμίες, αλλά αυτή τη φορά οι έντονες ανταύγειες περνούν έξω από την πόρτα και αποβάλλονται. Οι baby highlights με τη σειρά τους κάνουν την είσοδο τους και κατακτούν μια θέση στις τάσεις των μαλλιών για φέτος. Μικρές διακριτικές ανταύγειες προστίθενται στα μαλλιά με στόχο να ενσωματωθούν όσο πιο φυσικά γίνεται στο ήδη υπάρχον χρώμα.

Η απόλυτη τάση των τελευταίων ετών δεν είναι άλλη από τα pastel χρώματα που ολοένα και περισσότερες γυναίκες τολμούν να δοκιμάσουν είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια του μαλλιού τους, είτε σε μορφή ενός ombre. Με χρώματα όπως το λιλά να κλέβουν την παράσταση, το χρώμα γίνεται η νέα λατρεία των γυναικών που ανυπομονούν να πειραματιστούν με την εμφάνιση των μαλλιών τους.

Για εκείνες που δεν νιώθουν ασφάλεια να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση τους με έναν έντονο χρωματικό πειραματισμό, τα ανοιχτόχρωμα φυσικά χρώματα με το καστανό και το ξανθό να κερδίζουν τις πρώτες θέσεις είναι εκεί για τις σώσουν.

Εκτός βέβαια από το καστανόξανθο, το κοκκινωπό χρώμα αναδεικνύεται φέτος δίνοντας μια πιο εξωτική διάθεση στην κίνηση των μαλλιών. Οι εξωτικές εξορμήσεις που μπορεί να ονειρεύεται μια γυναίκα με την Καραϊβική και τις Μαλδίβες να δεσπόζουν, ξεκινούν το ταξίδι τους από την κορυφή του κεφαλιού της, δίνοντας τους το απόλυτο καλοκαιρινό look.

Για να νιώσει αυτοπεποίθηση και λάμψη μια γυναίκα, αρκεί να ανανεώσει τα μαλλιά και το χρώμα τους. Η φωτεινότητα και το χρώμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! In.gr