Όταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι η εθνική προδοσία είναι εθνικό …καλό!

Όταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι η εθνική προδοσία είναι εθνικό …καλό!

Του Κώστα Μπούρη

Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι οι κυβερνητικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι καλώς πράττουν στο θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων. Ότι η συμφωνία είναι καλή. Από το πρωί βγαίνουν στα κανάλια υποστηρίζοντας σθεναρά ότι οι Σκοπιανοί θα λέγονται και θα αυτοαποκαλούνται βορειομακεδόνες και όχι Μακεδόνες και ότι αυτό είναι το σωστό, επειδή ξεχωρίζει τις Μακεδονίες.

Οι ανιστόρητοι έφτασαν και στο χειρότερο σημείο να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν τρεις Μακεδονίες. Ουσιαστικά τριχοτόμησαν τη Μακεδονία. Είπαν ότι υπάρχει η Ελληνική, η Βουλγάρικη και η Σκοπιανή, για να τρίζουν τα κόκκαλα όλων όσων πολέμησαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον Τουρκικό και Βουλγάρικο ζυγό μπροστά στην εθνική αυτή προδοσία.

Τι να περιμένεις όμως από μια κυβέρνηση που έλεγε ότι θα σχίσει τα μνημόνια και μας έφερε ένα καινούργιο; Που έλεγε ότι δεν θα κόψεις τις συντάξεις και τις διέλυσε. Που έλεγε ότι θα φέρει την ανάπτυξη και ξεπούλησε τα πάντα στη χώρα;

Τι να περιμένεις όμως και από έναν κυβερνητικό εταίρο που διατείνεται ότι δεν θα ψηφίσει την ονομασία Βόρεια Μακεδονία, αλλά όμως δεν θα ρίξει τη κυβέρνηση επειδή έχουμε την ένταση και απειλούμαστε από την Τουρκία! Μια ακόμα τέλεια πιρουέτα του Καμμένου και της παρέας του.

Δυστυχώς από μόνοι μας καταφέραμε να βγάλουμε τα μάτια μας εκλέγοντας τους στην εξουσία.

Και μέχρι τώρα τα λάθη αφορούσαν χρήματα που χάθηκαν και όπως είναι γνωστό: Τα χρήματα έρχονται και παρέρχονται, αποκτούνται, σπαταλιούνται ή χάνονται και ανακτώνται, η παραχάραξη της ιστορίας όμως μένει στο διηνεκές πληγώνοντας βάναυσα το λαό. Αυτό που έκαναν είναι εθνικό έγκλημα για να μην πω εθνική προδοσία.

Σήμερα ξημέρωσε μια φριχτή μέρα για τη Πατρίδα μας.

Από το πρωί προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι Σκοπιανοί θα αυτοαποκαλούνται βορειομακεδόνες και όχι Μακεδόνες και όλοι οι άλλοι θα τους αποκαλούν Βόρεια Μακεδονία και όχι  Μακεδονία.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μια «καλή συμφωνία» επειδή τους δίνει και Μακεδονική γλώσσα που δεν θα είναι η ελληνική… Θα είναι Μακεδονική των σλάβων, κάτι που φυσικά στο πέρασμα των χρόνων θα μείνει και θα εδραιωθεί ως Μακεδονική γλώσσα. Σε μερικά χρόνια από τώρα, εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες, θα έχουμε τον Σκοπιανό που θα αποκαλείται Μακεδόνας και θα μιλάει Μακεδονικά που είναι μια μίξη σλάβικων γλωσσών, ενώ εμείς όλοι οι πραγματικοί Μακεδόνες θα μιλάμε τα ελληνικά τη γλώσσα των προγόνων μας. Και άντε μετά να εξηγήσεις σε κάποιον ξένο ότι η πραγματική Μακεδονία είναι η ελληνική και η Βόρεια Μακεδονία είναι υβρίδιο της πολιτικής και των κάκιστων χειρισμών της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα!

Οι παράμετροι της κάκιστης και εθνικά προδοτικής συμφωνίας είναι πολλές και αποτελούν ένα στυγνό ξεπούλημα της χώρας μας που κάνει πράξη  το ρητό: Τα κάστρα πέφτουν από μέσα!

Και για να μας χρυσώσουν το χάπι, λες και είμαστε ιθαγενείς που χαιρόμαστε με τις λαμπερές χάντρες, αναφέρουν ότι θα φέρουν τα αγάλματα από τα Σκόπια στη Θεσσαλονίκη ή θα τους βάλουν πινακίδες σε όσα μείνουν εκεί.

Σα δεν ντρέπονται οι εθνικοί προδότες!

Υ.Γ. Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω πριν από χρόνια τους σημερινούς βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης που πήγαιναν επισκέψεις στα Σκόπια, ύψωναν σκοπιανές σημαίες και αποκαλώντας τους Σκοπιανούς “Μακεδόνες”, όμως οι περισσότεροι Έλληνες τα ξέχασαν και τους έκαναν κυβέρνηση!