Όμορφες στην παραλία!

Όμορφες στην παραλία!

Αν ανήκετε σε εκείνες που πετάνε μία πετσέτα στην τσάντα και φεύγουν με το μαλλί κάγκελο για παραλία, μάλλον κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για την κομψότητα και τη θηλυκότητα 24ώρου βάσεως. Σήμερα σας παραθέτουμε έξυπνα τρικ για να κάνετε την παραλία να παραμιλάει:

-Καταρχήν μην φοράτε άρωμα που να περιέχει οινόπνευμα, γιατί αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει  στο δέρμα σας aντιαισθητικές κηλίδες. Προτιμήστε alcohol-free αρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι ειδικά γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

-Για την επίτευξη ενός ομοιόμορφου χρώματος, χωρίς αντιαισθητικές κηλίδες, απαιτείται λεία επιδερμίδα. Γι’ αυτό, αν ακόμα δεν έχετε ξεκινήσει τα μπάνια προλαβαίνετε να κάνετε πριν ένα πίλινγκ.

– Τα νύχια αφυδατώνονται σημαντικά στην δυνατή ηλιακή ακτινοβολία. Η μοναδική λύση είναι να τα περιποιηθούμε με θρεπτικά έλαια. Κάντε μασάζ στα δάχτυλα και τα νύχια σας με υδατική κρέμα ή body oilγια να μαλακώσουν και να μπορείτε να απομακρύνετε ευκολότερα τις παρανυχίδες, και περάστε τα με μία ωραία βάση πριν τα βάψετε.

-Μην κάνετε ποτέ αποτρίχωση λίγο πριν πάτε στην παραλία, αλλά μια με δυο μέρες πριν, για να δώσετε χρόνο στην επιδερμίδα σας να ηρεμήσει. Αποφύγετε ακόμα να κάνετε μπάνιο σε πισίνα τρεις με πέντε μέρες μετά την αποτρίχωση, γιατί το χλώριο ερεθίζει περισσότερο το ήδη ευαίσθητο δέρμα.

– Αν αισθάνεστε ότι το κεφάλι σας ασφυκτιά και δεν αναπνέει με τα ψάθινα καπέλα και τα πάνινα τζόκεϊ, τότε προτιμήστε να προστατεύετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο με μια μπαντάνα ή ένα φουλάρι. Για κοκαλάκια και λαστιχάκια μαλλιών, προτιμότερο είναι να χρησιμοποιείτε αυτά που δεν τραβάνε πολύ και σπάνε τις τρίχες. Σε γενικές γραμμές πάντως, να ξέρετε ότι δείχνετε πιο περιποιημένη με μαζεμένα μαλλιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ