Όλοι περιμένουν τον Μπουτάρη και εκείνος …πιέζεται!

Όλοι περιμένουν τον Μπουτάρη και εκείνος …πιέζεται!

Μια  περίεργη ησυχία υπάρχει στα δημοτικά πράματα της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι υποψήφιοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής και περιμένουν.

Κάποιοι μάλιστα, έχουν ετοιμαστεί αλλά δεν τολμούν να ανακοινώσουν επίσημα υποψηφιότητα και απλά αρθρογραφούν , βγαίνουν σε εκπομπές και ποστάρουν αινιγματικά στα social media.

Τι περιμένουν; Πολύ απλά τις αποφάσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο δήμαρχος, είπε πριν την ΔΕΘ σε φιλικό του περιβάλλον ότι θα τα παρατήσει για να μπορεί να βλέπει τα εγγόνια του.

Άλλες πηγές όμως λένε ότι τότε άρχισαν οι πιέσεις να ξαναβάλει υποψηφιότητα. Πιέσεις από αθηναϊκούς κύκλους, αλλά και Θεσσαλονικιώτικους και έτσι λοιπόν ο κυρ – Γιάννης το ξανασκέφτεται και όλοι πλέον βρίσκονται σε αναμονή!

Όπως φαίνεται ακόμα και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι σε αναμονή για την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη για να «κλείσει» το μάτι σε κάποιον από τους πολλούς νεοδημοκράτες που είναι υποψήφιοι.

Πάντως όπως δείχνουν τα πράματα μόνο η Πατουλίδου τα έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της μετά και το ξεκαθάρισμα του Τζιτζικώστα ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Η Βούλα σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει κοντά στον νυν περιφερειάρχη.