Ωραίος καλοκαιρινός προβλέπεται για σήμερα, 14 Αυγούστου!

Ωραίος καλοκαιρινός προβλέπεται για σήμερα, 14 Αυγούστου!

Για αύριο Τρίτη 14 Αυγούστου

 

Ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στα δυτικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στο αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ή ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18- 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονίας 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά που ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-33 βαθμούς Κελσίου και στα ηπειρωτικά τοπικά έως και 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε και υπάρχει πιθανότητα στα ορεινά της Θεσσαλίας να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα στη νότια Εύβοια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18- 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 22-29 και στην Κρήτη τοπικά έως και 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-32 βαθμούς Κελσίου.