Χ.Α.Ν.Θ.: Έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες

Χ.Α.Ν.Θ.: Έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες

Η  Χ.Α.Ν.Θ. στην πρωτοφανή τραγική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και την ειλικρινή της συμπαράσταση προς τους πληγέντες.

Με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, ενεργοποιήθηκε άμεσα με στόχο να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας, η Χ.Α.Ν.Θ. καλεί τα μέλη της να προσφέρουν αίμα στα Κέντρα Αιμοδοσίας και προσφέρει  φιλοξενία στις κατασκηνώσεις της στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου σε 50 παιδιά που προέρχονται από πληγείσες οικογένειες του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Ραφήνας.

Παράλληλα, οι συνεργάτες Ψυχολόγοι  των προγραμμάτων της Αδελφότητας, θέτουν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση των πολιτών που χρειάζονται υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://ymca.gr/news/2756  

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι ώρα για ουσιαστική δράση και ενεργοποίηση. Η Χ.Α.Ν.Θ., παραμένει σε επικοινωνία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας  Αττικής και μέσω του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους που επλήγησαν και είναι έτοιμη, με τη συμβολή όλων των εθελοντών, των μελών και των στελεχών της να βοηθήσει με όσα μέσα διαθέτει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας για όσο χρειαστεί.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως στον Τρούλο της ΧΑΝΘ κι έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και τιμώντας το τριήμερο πένθος στο οποίο έχει βυθιστεί η χώρα από χτες η σημαία κυματίζει μεσίστια.