Χρονικό φρίκης για 7χρονη Αλβανή που την βίαζε ο παΤΕΡΑΣ της στη Σαλαμίνα!

Χρονικό φρίκης για 7χρονη Αλβανή που την βίαζε ο παΤΕΡΑΣ της στη Σαλαμίνα!

Προφυλακισμένος ήδη είναι 36χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του την κόρη, ηλικίας μόλις 7 ετών στη Σαλαμίνα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν το κοριτσάκι εμφάνισε αιμορραγία και η μητέρα του το πήγε σε παιδίατρο της περιοχής! Οι Αρχές πλέον, “πονοκεφαλιάζουν” για το πως θα προστατέψουν τον πατέρα-κτήνος από τους άγραφους νόμους της φυλακής!

Η επτάχρονη εισήχθη στο “Αγλαΐα Κυριακού” της Αθήνας με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα, πριν μια εβδομάδα περίπου, αφού ο παιδίατρος που εξέτασε αρχικά το δύσμοιρο κορίτσι στη Σαλαμίνα, διαπίστωσε την ανάγκη άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομείο!

Εκεί, οι γιατροί της παιδοχειρουργικής κλινικής διαπίστωσαν πως η 7χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού και ενημέρωσαν την αστυνομία. Τα δε τραύματα που έφερε το παιδί στα γεννητικά όργανα ήταν τόσο σοβαρά που κρίθηκε ότι έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί και η επέμβαση κράτησε σχεδόν δυόμιση ώρες!

Η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, οδήγησε σύντομα στη σύλληψη του 36χρονου πατέρα, που με βάση τη δικογραφία που σχηματίζεται, φαίρεται να έχει ασελγήσει και στο παρελθόν σε βάρος της ίδιας του της κόρης, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του όταν η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι. Ερευνάται ωστόσο και το ενδεχόμενο, η μητέρα να υποψιαζόταν ή να γνώριζε τι συνέβαινε και να το αποσιωπούσε από φόβο.

Το ανθρωπόμορφο κτήνος που βίαζε την ίδια του την κόρη, είχε το θράσος να βρεθεί στο νοσοκομείο την ημέρα του χειρουργείου ζητώντας να ενημερωθεί για την κατάσταση του παιδιού του. Αργότερα, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος κοιμόταν και όταν ξύπνησε βρήκε την κόρη του να αιμορραγεί.

Το σωφρονιστικό προσωπικό στις φυλακές της Τρίπολης, έχει τεθεί σε επιφυλακή, προκειμένου να 0 36χρονος να μείνει… σώος ως τη δίκη του, καθώς οι άγραφοι νόμοι της φυλακής είναι συχνά αμείλικτοι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και στις Φυλακές Τριπόλεως, όπου υπάρχει ειδική πτέρυγα για καταδικασθέντες και προφυλακισθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα. Οι δράστες σεξουαλικής βία σε βάρος ανηλίκων, πόσο μάλλον με άγριο τραυματισμό και ακόμα χειρότερα από έναν πατέρα  σε βάρος του ίδιου του παιδιού, αποτελούν “κόκκινο πανί” για πολλούς κατάδικους. Πριν μερικά χρόνια, την τελευταία στιγμή σώθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο δράστης βιασμού 11χρονης.