Χειροπέδες σε υπάλληλο που είχε κλέψει από τον εργοδότη του 18.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες

Χειροπέδες σε υπάλληλο που είχε κλέψει από τον εργοδότη του 18.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες ένας υπάλληλος στα Χανιά, κατάκλεβε τον εργοδότη του, αποσπώντας συνολικά 18.000 ευρώ σε ρευστό και προπληρωμένες κάρτες (paysafe).

Ο 44χρονος υπάλληλος που συνελήφθη, εργάζονταν στο μίνι μάρκετ, βενζινάδικου που διατηρούσε ο 38χρονος επιχειρηματίας και όλους αυτούς τους μήνες «ροκάνιζε» χρήματα της επιχείρησης. Όμως το έλλειμμα που διαπίστωσε ο επιχειρηματίες κίνησε τις υποψίες του και έτσι αποκαλύφτηκε η δράση του υπαλλήλου, ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Α.Τ Πλατανιά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, το χρονικό διάστημα από 20.06.2018 έως 19.10.2018 άγνωστο άτομο αφαίρεσε χρήματα καθώς και προπληρωμένες κάρτες (paysafe) από κατάστημα ιδιοκτησίας 38χρονου και όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση, την εν λόγω κλοπή είχε διαπράξει 44χρονος.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αφαιρέσει συνολικά από το ταμείο της επιχείρησης του 38χρονου το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ καθώς και προπληρωμένες κάρτες (paysafe) που η αξία τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.