Χαμός με τις αιτήσεις για Ελληνες κομπάρσους στο Vikings -Μη στέλνετε άλλα μηνύματα

Χαμός με τις αιτήσεις για Ελληνες κομπάρσους στο Vikings -Μη στέλνετε άλλα μηνύματα

Μα πόσοι Έλληνες μπορεί να έστειλαν χθες e-mail με το βιογραφικό τους προκειμένου να εμφανιστούν έστω και ως κομπάρσοι στην τηλεοπτική σειρά Vikings; Προφανώς πάρα πολλοί, γιατί μετά από λίγες μόλις ώρες, η παραγωγή της σειράς ανέφερε πως οι θέσεις καλύφθηκαν.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύτηκε χθες το πρωί στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Facebook, ζητούνταν επειγόντως ελληνόφωνοι άνδρες, ηλικίας 18-45 ετών για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι παραγωγοί ζητούσαν άνδρες που να μιλούν άπταιστα ή να καταλαβαίνουν καλά την ελληνική γλώσσα, να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας, να ζουν κοντά στο Δουβλίνο ή το Γουίνκλοου, ηλικίας 18-45 ετών, να έχουν ευέλικτο πρόγραμμα ενώ θα προτιμηθούν όσοι έχουν γένια.

Όπως φαίνεται όμως, η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε μερικές ώρες η εταιρεία παραγωγής έκανε νέα ανάρτηση, παρακαλώντας να μην αποσταλλούν άλλα μηνύματα, καθώς οι θέσεις καλύφθηκαν. Για να καθησυχάσουν όμως το κοινό, οι υπεύθυνοι πρόσθεσαν πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλες θέσεις.

Γι’ αυτό να έχετε το νου σας!

iefimerida.gr