«Φλέρτ» Καμμένου – Ψωμιάδη ενόψει των εξελίξεων στο Σκοπιανό;

«Φλέρτ» Καμμένου – Ψωμιάδη ενόψει των εξελίξεων στο Σκοπιανό;

Οι παλιές «αγάπες» φαίνεται ότι «δεν πεθαίνουν» αλλά ούτε «ξεχνιούνται»! Ο λόγος για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον τέως νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη με τις διάφορες «γλώσσες» να τους θέλουν να πορεύονται μαζί στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Οι πληροφορίες που δεν διαψεύσθηκαν, αλλά ούτε και επιβεβαιώθηκαν, αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που θέλει διακαώς να επιστρέψει στη πολιτική ζωή της χώρας.

Με κοινό στόχο το Μακεδονικό φαίνεται ότι οι ΑΝΕΛ αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν «πόντους» από τη Θεσσαλονίκη στο δύσκολο αγώνα τους για τις επερχόμενες εκλογές. Από την άλλη η θέση του Πάνου Καμμένου είναι πλέον πολύ λεπτή αφού για ακόμα μια φορά τόνισε δημοσίως στη συνέντευξη του στη ΔΕΘ, ότι «δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή ούτε το δικαίωμα να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας», επισημαίνοντας βέβαια ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μη ρίξει τη κυβέρνηση.

Πάντως και οι δύο πλευρές, δεν διέψευσαν αλλά ούτε και επιβεβαίωσαν τη πληροφορία, δηλώνοντας ότι είναι ανοικτοί στις συζητήσεις.

Όπως και να έχει η σχέση των δύο ανδρών είναι πολύ παλιά, από τότε που και οι δύο ήταν στην Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2011 ο Πάνος Καμμένος στήριξε δημοσίως τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στις κατηγορίες που του προσάπτει η δικαστική έρευνα.

 

 

Πάντως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα την υπόθεση του με τη δικαιοσύνη.

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΕΙΟΥ