Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Πατούλης

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Πατούλης

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει τη θέση του δήμαρχου Αθηναίων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο κ. Πατούλης, ο οποίος ίδρυσε πριν από έξι μήνες τον όμιλο «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρίσματα των κομμάτων, αλλά «η στήριξη των πολιτών».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι «όταν υπάρχουν κομματικοί σχηματισμοί που μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια, είναι αποδεκτοί και μεγάλη μας τιμή».

«Ή Αθήνα δεν είναι αυτή που μας ταιριάζει», τόνισε και πρόσθεσε ότι ή πρωτεύουσα μπορεί να γινει ένα παγκόσμιο brand name που θα φέρει πλούτο μέσω του τουρισμού.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis ζήτησε να πέσει άπλετο φως και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι. Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι είναι γνωστό σε όλους ότι τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιριών και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι την ευθύνη την έχουν εκείνοι που νομοθετούν κάνοντας αναφορά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μέσω της οποίας ελέγχονται οι γιατροί.