Τώρα θυμήθηκαν την αντιπολίτευση;

Τώρα θυμήθηκαν την αντιπολίτευση;

Βέλη εξ οικείων, βέλη από πρώην δικούς του ανθρώπους,  βέλη… γενικώς δέχθηκε σήμερα από 6 δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στόχος τους, λένε, ήταν να καταδείξουν «αποτυχίες» της δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη στους  τομείς της καθαριότητας, της  ελεγχόμενης στάθμευσης, του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, της απουσίας έργων για την πόλη.

Σήμερα. Καταμεσής του Ιουλίου και μισό χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Συγκάλεσαν,  λένε, την ομάδα ελλείψει αντιπολίτευσης στο Δήμο.  Κάλεσαν, λένε, κι όσους άλλους δημοτικούς συμβούλους θέλουν να τους ακολουθήσουν καθώς η δημαρχία Μπουτάρη καταρρέει δημοσκοπικά. Λένε.

Ακόμη όμως κι αν έχουν δίκιο μήπως το κατάλαβαν αργά οι  Κωνσταντίνος Ζέρβας και Παναγιώτης Αβραμόπουλος, οι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης “Πρωτοβουλία” Ανδρέας Κουράκης και Γιώργος Αρβανίτης, η επικεφαλής της παράταξης “Γειτονιές σε Δράση” Μόνικα Αϊβάζογλου και ο δημοτικός σύμβουλος της “Ανοιχτής Πόλης”, Γιώργος Αβαρλής. Λέμε μήπως;

Πάντως, καλό θα ήταν και οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι και γενικώς όσοι αποφασίσουν να διεκδικήσουν την ψήφο των Θεσσαλονικέων πως ο κόσμος έχει κουραστεί από όσους το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν, να αντιδρούν αλλά από έργα να μην παράγουν τίποτα.