Τσίπρας για ΟΑΣΘ: «Ζητώ από τους πολίτες να δώσουν μια παράταση χρόνου στην προσπάθεια»

Τσίπρας για ΟΑΣΘ: «Ζητώ από τους πολίτες να δώσουν μια παράταση χρόνου στην προσπάθεια»

Στο μείζον, για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ζήτημα του ΟΑΣΘ, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατόπιν ερώτησης που του έγινε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ

Αφού αναφέρθηκε στο πρόσφατο, «αμαρτωλό»παρελθόν του οργανισμού, καταλογίζοντας ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις και κυβερνήσεις, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως γίνεται προσπάθεια εξορθολογισμού στον Οργανισμό, με σκοπό στόχο να διασφαλίσει το τέλος της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Θεσσαλονίκης και πρέπει το επόμενο διάστημα να αυξηθεί ο αριθμός των λεωφορείων.

«Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν περισσότερα λεωφορεία, σε σχέση με την κατάσταση πριν παραλάβουμε τον ΟΑΣΘ. Το επόμενο διάστημα πρέπει να παραγγελθούν νέα λεωφορεία. Ίσως να βρεθεί μια λύση με την ΕΛΒΟ», ανέφερε.

«Κάθε προσπάθεια εξυγίανσης βρίσκει εμπόδια. Τα βρήκαν μπροστά όσοι προσπάθησαν να εξυγιάνουν τον ΟΑΣΘ. Ζητώ από τους πολίτες να δώσουν μια παράταση χρόνου στην προσπάθεια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.