Το πρώτο “αίμα” για Novartis στη Ν.Δ.! Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος για το “κράξιμο” Γεωργιάδη!

Το πρώτο “αίμα” για Novartis στη Ν.Δ.! Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος για το “κράξιμο” Γεωργιάδη!

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος». 

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. η διαγραφή του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου.

Αιτία, οι βολές που εξαπέλυσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις του για την υπόθεση Novartis.

Σε χαρακτηριστική ανάρτηση, χωρίς να τον κατονομάζει, ο Ευάγγελος Αντώναρος, χαρακτήρισε “τσίρκολο” τον αντιπροέδρο της Ν.Δ. ζητώντας… κάποιος να τον μαζέψει: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του. Ακόμη κι αν γίνεται “τσίρκολο”, όπως λέγανε οι παλιότεροι. Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του. Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό. Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει. Αυτό είναι απαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμιφισβητήσιμη. Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου.»

Ακόμα και σήμερα με νεότερη ανάρτηση ζήτησε ευθέως την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. “σεξιστή”, “μουσαφίρη”, που “λεκιάζει” την εικόνα της παράταξης.

Η απάντηση ήρθε με τη δική του διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.