Το κολάν των 80s επιστέφει το 2018!

Το κολάν των 80s επιστέφει το 2018!

Αυτό το ρούχο δεν σταματά να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας για τις καθημερινές μας εμφανίσεις στην πόλη.Η άνεση και η ευελιξία του το καθιστούν αγαπημένη επιλογή. Διαφορετικές εκδοχές του κάνουν εμφάνιση στο μεγάλο κόσμο της μόδας και μας προκαλούν για πειραματισμούς.

Μιλάμε για το κολάν.

Το ρούχο που και το 2017 είχε τη δική του θέση σε καθημερινούς συνδυασμούς. Δερμάτινο ή velvet, με γεωμετρικά σχέδια, μονόχρωμο, σε bold χρώματα, φλοράλ, με animal prints, με μεταλλικές λεπτομέρειες, nude ή αθλητικό, έγινε μέρος των street style εμφανίσεων.

Μια τάση από τα 80s έρχεται το 2018 και φέρνει τη δική της πρόταση. 

Το παντελόνι που στενεύει στον αστράγαλο και έχει λάστιχο στο κάτω μέρος(το οποίο περνιέται στο πέλμα). Συνδυάζεται εύκολα και μπορεί με αυτό να πετύχετε ένα δυναμικό ανδρόγυνο στιλ, εντυπωσιάζοντας.

Το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά που θα αναδείξει τη δυναμική των stirrup leggings. Των κολάν που έχουν ακριβώς το ίδιο στιλ με τα stirrup pants. Τα κολάν με άρωμα από τα 80’s, μπορούν να γίνουν μέρος των casual εμφανίσεών μας στην πόλη και να δώσουν ένα διαφορετικό άγγιγμα στο outfit μας. To athleisure που κυριάρχησε στις street style εμφανίσεις το 2017, φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει.

Τα ρούχα με αθλητικό χαρακτήρα μπορούν να είναι σικ. Αρκεί να συνδυαστούν κατάλληλα.

 

 

 

 

 

 

 

bovary.gr