Το καυστικό σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Φυλή

Το καυστικό σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Φυλή

Τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Φυλή κατά την οποία μίλησε για την ασφάλεια των πολιτών, καυτηρίασε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας. Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση κάνοντας έναν απολογισμό της σημερινής κατάστασης στη χώρα και κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα πως «έχει θράσος να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη.

«Με αυτά τα “επιτεύγματα” ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη. Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της» καταλήγει η ανακοίνωση.