Το ινστιτούτο μασάζ αποδείχθηκε παράνομος οίκος ανοχής!

Το ινστιτούτο μασάζ αποδείχθηκε παράνομος οίκος ανοχής!

Ένας παράνομος οίκος ανοχής που λειτουργούσε με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης. Ο εντοπισμός έγινε ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018.

Ο παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας του κέντρου της Θεσσαλονίκης υπό το πρόσχημα προσφοράς υπηρεσιών μασάζ.

Ως αποτέλεσμα της αστυνομικής επιχείρησης ήταν η σύλληψη 34χρονης αλλοδαπής η οποία φέρεται ως υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής που λειτουργούσε το ινστιτούτο για λογαριασμό των δύο ημεδαπών ιδιοκτητών της.

Η αστυνομική έρευνα απέδειξε πως με το πρόσχημα του μασάζ 3 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 31, 38 και 37 ετών εκδίδονταν επ΄αμοιβή στο… ινστιτούτο. Αξίζει να αναφερθεί πως οι τρεις ημεδαπές γυναίκες παρίσταντο στο ινστιτούτο μασάζ και εναντίον τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις. Ακόμη εντός του κέντρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς ένα χρηματικό ποσό που προερχόταν από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης καθώς και μια ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.

Τέλος, αναφέρεται πως σε βάρος της συλληφθείσας 34χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.