Το ιδιαίτερο στιλ του άντρα στη παραλία, συγκεντρώνει βλέμματα και έχει επιτυχίες!

Το ιδιαίτερο στιλ του άντρα στη παραλία, συγκεντρώνει βλέμματα και έχει επιτυχίες!

Θέλεις να έχεις το πιο ιδιαίτερο στιλ και να συγκεντρώνεις τα βλέμματα ενώ λιάζεσαι ή απλά περιφέρεσαι στη παραλία; Αν ναι τότε θα πρέπει να προσέξεις ορισμένα πράματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη εμφάνιση και συμπεριφορά σου.

Δες πως θα το πετύχεις:

  • Άρχισε από το σπίτι

Αρχικά πρέπει να αρχίσεις από το σπίτι σου με την επιλογή του ντυσίματος. Της βερμούδας της μπλούζας του μαγιό που θα φορέσεις και όλων των υπολοίπων εξαρτημάτων που θα έχεις μαζί σου όπως ένα σακίδιο. Δεν έχει σημασία αν αυτά που φοράς είναι κάποιας μάρκας σημασία έχει να στέκονται καλά επάνω στο σώμα σου και οι χρωματισμοί να ταιριάζουν. Μέχρι να πας στη παραλία θα φορέσεις κάποια βερμούδα και κάποιο μπλουζάκι

  • Μη ψάχνεις σαν χαζός την ξαπλώστρα

Όταν φτάσεις λοιπόν στη παραλία φρόντισε να μην ψάχνεσαι σαν χαζός για να βρεις μια ξαπλώστρα. Μην δείχνεις ότι ψάχνεσαι για παρέα και αν είσαι με παρέα να φροντίσεις να είσαι άνετος χωρίς να κάνεις χειρονομίες λες και είσαι 15χρονό!

  • Αν είσαι μόνος…

Αν είσαι μόνος βρες μια ξαπλώστρα και άραξε χαλαρά. Μην κοιτάς ποια βλέμματα πιθανόν σε παρατηρούν ενώ βγάζεις τη μπλούζα και τη βερμούδα σου. Να είσαι αδιάφορος και συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις και είναι ένα και μοναδικό να βολευτείς στην ξαπλώστρα!

  • Αν είσαι με παρέα…

Αν είσαι με παρέα απέφυγε τους χαζοδιαξιφισμούς για μια ξαπλώστρα ή κάτι άλλο της παρέας. Άραξε στη ξαπλώστρα που θα σου λάχει και φρόντισε να δείχνεις σοβαρός αλλά όχι απόμακρος από την παρέα σου.

  • Σκέψου ότι δεν είσαι ο ολυμπιονίκης κολύμβησης

Μη βουτήξεις με έχεις το στιλ ολυμπιονίκη κολυμβητή. Σκέψου ότι κανένα βλέμμα δεν είναι στραμμένο πάνω σου για τις κολυμβητικές σου ικανότητες.

  • Σήκω με στιλ

Φρόντισε να είσαι στη τρίχα όταν σηκωθείς από την ξαπλώστρα να πας για βουτιά. Με δύο λόγια όταν σηκωθείς και πριν κάνεις το πρώτο βήμα στρώσε το μαγιό στο κορμί σου και μετά ξεκίνα για τη βουτιά. Μην κοιτάς ποια βλέμματα σε κοιτάνε απλά βούτα!

  • Μη δείχνεις απόμακρος

Αν είσαι με παρέα μην δείχνεις απόμακρος σε κάποια πειράγματα των φίλων αλλά φρόντισε να τηρήσεις κάποια σοβαρότητα, όσο αυτό είναι δυνατόν! Αν είσαι με παρέα και αποφασίσετε να παίξετε ρακέτες ή κάποιο άλλο παιχνίδι της παραλίας φρόντισε ανεξάρτητα από τι κάνουν οι φίλοι σου να παίξετε κάπου που να μην ενοχλείτε τους άλλους λουόμενους.

  • Πρόσεχε το …βλέμμα σου

Εννοείται ότι τα βλέμματα σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είσαι με παρέα είτε όχι δεν πρέπει να είναι «καρφωτά» όπως λέμε! Πρέπει να είναι διακριτικά.