«Το ΑΠΘ βάζει γκολ στη φτώχεια»- Τουρνουά ποδοσφαίρου από φοιτητές

«Το ΑΠΘ βάζει γκολ στη φτώχεια»- Τουρνουά ποδοσφαίρου από φοιτητές

Με αφορμή τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της «Φοιτητικής Εβδομάδας, φοιτητές από τη Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, με την αρωγή της Κοσμητείας της Σχολής, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Εθνική Αστέγων τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά, με τίτλο «Το ΑΠΘ βάζει γκολ στη φτώχεια», είναι σύμφωνο με τα πρότυπα, τους κανονισμούς και, πάνω από όλα, το φίλαθλο πνεύμα και την κοινωνική φιλοσοφία που διέπει αυτή την οικουμενική πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Κυπέλου Αστέγων.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, από τις 10:00 έως τις 16:00, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο στην Πλατεία Χημείου, στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες φοιτητών και εργαζομένων του ΑΠΘ, οι Σαμαρίτες, το ΚΕΘΕΑ, η ΑΝΙΚΟ –ποδοσφαιρική ομάδα προσφύγων-, το ΙΕΚ Προπονητών Τριανδρίας και φυσικά η Εθνική Αστέγων.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να βρεθούν στην Πλατεία Χημείου για να υποστηρίξουν τις ομάδες, ώστε να βάλουν πολλά γκολ στη φτώχεια και να νικήσουν!