Τους έχει όλους γραμμένους ο Γ. Μπουτάρης! (ΦΩΤΟ)

Τους έχει όλους γραμμένους ο Γ. Μπουτάρης! (ΦΩΤΟ)

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και σίγουρα ένας ασυνήθιστος δήμαρχος, που δεν  σκαμπάζει από εθιμοτυπίες, δε δίνε δεκάρα στο τι σκέπτονται οι άλλοι για το πρόσωπό του και έχει τους πάντες και τα πάντα «γραμμένους» στα… παλαιότερα των υποδημάτων του.

Αυτό φάνηκε καθαρά για ακόμα μια φορά στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, όταν στη διάρκεια της τοποθέτησής του και ευρισκόμενος στο βήμα, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Ο. κ. Μπουτάρης, αδιαφορώντας πλήρως για τη διαδικασία, διέκοψε την ομιλία του, έβγαλε το τηλέφωνό του από την τσέπη του σακακιού, το σήκωσε και άρχισε να μιλάει σε εκείνον που τον κάλεσε!

Ευτυχώς, έπειτα από λίγο τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να του μιλήσει άλλο, έκλεισε το τηλέφωνο και συνέχισε την ομιλία του, χωρίς να αισθανθεί καν την ανάγκη να απολογηθεί για την αγένειά του και να εξηγήσει στους δημοτικούς συμβούλους για ποιον λόγο ήταν επιτακτικό και επιβεβλημένο να απαντήσει στο τηλεφώνημα…

Θεόδοτος Ζαχάρης