Τολμηρό νυφικό, εμπνευσμένο από το «Game of Thrones» (ΦΩΤΟ)

Τολμηρό νυφικό, εμπνευσμένο από το «Game of Thrones» (ΦΩΤΟ)

Κάθε νύφη θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής την ημέρα του γάμου της, σωστά;

Εάν ένα λευκό πριγκιπικό φουσκωτό φόρεμα δεν είναι επιλογή σας, ίσως να ρίχνατε μία δεύτερη ματιά στα τολμηρά φορέματα που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, όπου η creme de la creme της βιομηχανίας παρουσιάζει τα μοναδικά της οράματα για τη νυφική μόδα αυτή τη σεζόν.

Εάν θεωρείτε τον εαυτό εν μέρει εντυπωσιακή, εν μέρει οπαδό του γυμνισμού, τότε το «γυμνό» νυφικό από τον γαλλικό οίκο On Aura Tout Vu είναι το φόρεμα για σας.

Το πρωτοποριακό φόρεμα από τη συλλογή νυφικών του σχεδιαστικού διδύμου, Λίβια Στογιάνοβα και Γιάσεν Σαμουϊλοφ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 αφήνει ανοιχτό το μπούστο με ένα κορσέ από πολύτιμους λίθους και μία φούστα ιβουάρ εντελώς διάφανη που επιτρέπει να παραμείνουν πολύ λίγα στη φαντασία.

Στην πραγματικότητα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το μόνο μέρος του σώματος που καλύπτεται πλήρως είναι ο κορμός, καθώς ακόμη και τα μανίκια είναι διάφανα.

Το νυφικό συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό φτερό στο κεφάλι, το οποίο θα μπορούσε να είναι απλώς το εισιτήριο για τις νύφες που μεταφέρουν μία αισθητική του Games of Thrones, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “The Independent”.real.gr