Τι λέει σήμερα ο Καλαφάτης για την κίνηση του! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τι λέει σήμερα ο Καλαφάτης για την κίνηση του! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

“Έκανα το καθήκον μου απέναντι στην Θεσσαλονίκη, την ομάδα μου αλλά και τη Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι ήταν μία έντιμη, ξεκάθαρη και ανιδιοτελής κίνηση”! Αυτά είπε σήμερα ο Σταύρος Καλαφάτης σε πολίτες που τον προσέγγισαν και τον ρώτησαν για την “κίνηση- βόμβα” στην οποία προχώρησε το πρωί του Σαββάτου!

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, ο έως πρότινος επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, είπε σε πολίτες που τον πλησίασαν ότι δήλωσε την αποχώρηση του γιατί με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά βοηθά τη Νέα Δημοκρατία αλλά και την πόλη να αναζητήσει, με άνεση χρόνου, την επόμενη λύση. Ο ίδιος μίλησε για μία έντιμη και ξεκάθαρη κίνηση, που δεν κρύβει απολύτως καμία ιδιοτέλεια! Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να τον θεωρήσει ανέντιμο εάν παρέμενε στην θέση του, μη ξεκαθαρίζοντας εάν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, ούτως ώστε να κερδίζει επικοινωνιακά από την κόντρα του με τον Μπουτάρη. Αλλά αυτό θα εγκλώβιζε την επόμενη ημέρα και όλες τις δυνάμεις που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, φέρεται να είπε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Σε πολλές συζητήσεις που έκανε, κυρίως στη Μητρόπολη, στο περιθώριο της Δοξολογίας για την ημέρα των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτε στους “Εν τάξει”, ούτε στην αντιπολιτευτική τακτική της ομάδας αλλά και ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις όποιον στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, την ηγεσία της οποίας είχε έγκαιρα ενημερώσει.

Απαντώντας σε ερώτηση απέρριψε τη θεωρία ότι η απόφαση του σχετίζεται με την πρόσφατη επικοινωνιακή καταιγίδα, μετά τον προπηλακισμό του Γ. Μπουτάρη ή με την κίνηση του Μάκη Κυζιρίδη να δώσει αύριο συνέντευξη τύπου.

Το σχόλιο του Σωκράτη Δημητριάδη

Επειδή θα γραφτούν πολλά και θα ακουστούν πολλά περισσότερα, εγώ θα σας πω, πως ΟΛΑ αυτά είμαι παραμύθια της Χαλιμάς. Το πρόβλημα με τις βλέψεις του Μάκη Κυριζιδη ήταν γνωστο για πολύ καιρό και όλοι μας το περιμεναμε. Το άσχημο είναι ότι σε συνάντηση των ΕΝΤΑΞΕΙ, πριν από ενάμισι μήνα, τις αρνήθηκε ενώ μια εβδομάδα μετά συζητούσαν κυκλοι, ότι έκανε φωτογράφιση στα Λαδάδικα για τον παραπάνω λόγο. Εγω σας δηλώνω ότι η ομάδα είναι ενωμενη όσο ποτέ και επειδή ο Δήμαρχος θα προσπαθήσει να χρησιμοποιησει, το κατ’εμε παραστράτημα του συναδέλφου μου, εμείς θα του απαντήσουμε κατάλληλα και επί της ουσίας, δηλαδή για την Δημαρχία του. Αν ο Μάκης Κυριζιδης δε, προχωρήσει σε ανακοίνωση υποψηφιοτητας του, του εύχομαι καλή επιτυχία, από αντίθετα στρατόπεδα μεν, αλλά ευχομαι με κοινο στόχο την ήττα του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος μέχρι σήμερα δεν προσέφερε τίποτα άλλο εκτός από προβλήματα στην πόλη μας.”, έγραψε το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Δημητριάδης