Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες; Τούμπανους ή απλά γυμνασμένους άντρες;

Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες; Τούμπανους ή απλά γυμνασμένους άντρες;

Πλακώνεσαι στο γυμναστήριο, φουσκώνεις, καμαρώνεις μπροστά στον καθρέφτη το κορμί που με τόσο κόπο έφτιαξες και το ίδιο βράδυ στο μπαράκι τρως μια απόρριψη από την τύπισσα που καμακώνεις για χάρη ενός απλώς γυμνασμένου φιτ τύπου! Το ίδιο σκηνικό μπορεί να συμβεί και στην αντίθετη περίπτωση. Δηλαδή να φάει απόρριψη ο φιτ τύπος για χάρη ενός …τούμπανου ή ενός …φουσκωτού, όπως συνηθίζεται να λέγετε στην ελληνική αργκό.

Τι θέλουν οι γυναίκες; Φουσκωτούς ή τούμπανους ή απλά γυμνασμένους; Βέβαια όπως συνηθίζουμε να λέμε εδώ στο Activeman το μυαλό της γυναίκας είναι μια άβυσσος, αλλά οι συντάκτες του περιοδικού ερεύνησαν το δύσκολο αυτό θέμα και κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα.

«Ένα γυμνασμένο σώμα είναι ένα γυμνασμένο σώμα όπως και να το κάνουμε… το μάτι θα πέσει. Το υπερβολικό είναι και άσχημο.. ένα νορμάλ γυμνασμένο σώμα πιστεύω πως είναι το ιδανικό… όλες πιστεύω θέλουμε ο σύντροφος μας να έχει ένα καλοσχηματισμένο κορμί» ήταν μια από τις απαντήσεις που έδωσε η Μαρία, μια άποψη που συμπληρώνεται από την Κατερίνα που υποστηρίζει: «Όλες οι γυναίκες, κακά τα ψέματα θέλουμε τον σύντροφό μας να είναι και εμφανίσιμος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν παίζει τον πρώτο παράγοντα σε μία σοβαρή σχέση»

Η εμφάνιση είναι το πρώτο που θα κεντρίσει κάποια αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Τα γραμμωμένα δικέφαλα ή οι κοιλιακοί δεν σώζουν μια σχέση.. ανάφεραν οι περισσότερες κυρίες ενώ η Δέσποινα μας είπε ότι: «Έχω μπουχτίσει να βλέπω γραμμωμένους, τουμπανιασμένους, δεν μου κάνει αίσθηση και δεν το θεωρώ απαραίτητο να είναι έτσι ο σύντροφος μου».

Μία άλλη ενδιαφέρουσα απάντηση είναι ότι αν ο άνδρας έχει και «λίγα κιλάκια παραπάνω δεν θα πεθάνουμε ρε παιδιά… Ας ταιριάζουμε σε όλα τα άλλα και ας μην είναι φετόνι».

Οι περισσότερες απαντήσεις των γυναικών θεωρούσαν ότι το γυμνασμένο ανδρικό κορμί είναι φυσιολογικό . Το μποντιμπιλντεράδικο κορμί είναι υπερβολή, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα μια μορφή τερατογέννεσης ! Επεσήμαναν μάλιστα ότι δεν θέλουν δίπλα τους έναν «μη φυσιολογικό οργανισμό που παίρνει όλα τα φάρμακα για να γίνει ντουλάπας ! Εμείς θέλουμε έναν άνθρωπο υγιή , που προσέχει τον οργανισμό του , γυμνάζεται φυσιολογικά . Δε θέλουμε τέρατα»

Μάλιστα η Καίτη προχώρησε και σε μια ανάλυση του θέματος τονίζοντας: |Ξέρω ότι για τους άντρες γίνεται κάτι σαν εμμονή να φουσκώνουν αλλά πρέπει να προσπαθήσουν να το ελέγχουν, γιατί μετά από λίγο χρονικό διάστημα δε θα χρειάζονται διατροφολόγο αλλά ψυχίατρο» επέσημανε!

Από την άλλη μελέτη του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μυώδεις νεαροί άνδρες είναι πιθανότερο να έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους από τους λιγότερο γυμνασμένους άνδρες. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από μυώδεις άνδρες, ειδικά όταν πρόκειται για εφήμερη σχέση. Όταν όμως αναζητούν σταθερό σύντροφο, τείνουν να διαλέγουν κανονικούς άνδρες αντί ενός συντρόφου με τεράστιους δικέφαλους.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιστήμονες τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν και κάτι ακόμα, ότι οι μύες στους άνδρες είναι ταυτόσημοι με τα φτερά της ουράς των αρσενικών παγωνιών και ελκύουν τις γυναίκες που αναζητούν έναν αρρενωπό σύντροφο.

Παλαιότερες μελέτες έχουν δείξει ότι η ελκυστικότητα του άνδρα επηρεάζεται περισσότερο από τα εισοδηματικά του χαρακτηριστικά και την δυνατότητα της δέσμευσης. Ωστόσο στην σήμερα διαπιστώνεται ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο.