Τελικά πάει για δήμαρχος ή δεν πάει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης; – Τι ισχύει πραγματικά

Τελικά πάει για δήμαρχος ή δεν πάει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης; – Τι ισχύει πραγματικά

Κομφούζιο από το πρωί με την υποψηφιότητα ή όχι του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Όλα άρχισαν από μια συνέντευξη του στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Εκεί ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι: «Το όνειρο μου είναι επειδή ξεκίνησα από το Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι να καταλήξω εκεί. Εδώ και δύο μέρες και το λέω πρώτη φορά δημόσια, έχω πάρει την απόφαση κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, που το επόμενo διάστημα θα λυθούν, να διεκδικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης».

Όμως στην αναμετάδοση της είδησης «ξεχάστηκε» το «κάποιες προϋποθέσεις» και μεταδόθηκε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε υποψηφιότητα, για να ακολουθήσει διευκρινιστική ανακοίνωση από το γραφείο του στην οποία τονίζεται ότι: «επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δημόσια πως ποτέ δεν ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό που δήλωσα και ισχύει, είναι πως -κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις- με ενδιαφέρει τόσο η κεντρική πολιτική σκηνή όσο και η τοπική Αυτοδιοίκηση».

Συνέχισε λέγοντας ωστόσο πως σε κάθε περίπτωση θα δημοσιοποιήσει πολύ σύντομα τις οριστικές αποφάσεις του, ακούγοντας πρώτα τους πολίτες.

Συμφωνά με πληροφορίες του Reportplus.gr ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναμένεται σε ποσοστό 80% να ανακοινώσει την επόμενη βδομάδα επίσημα την υποψηφιότητα του.