Τελικά ο Ιγνάτιος “μένει” στη Πυλαία, τον Χορτιάτη και το Πανόραμα – Αρνήθηκε την πρόταση για τον κεντρικό δήμο

Τελικά ο Ιγνάτιος “μένει” στη Πυλαία, τον Χορτιάτη και το Πανόραμα – Αρνήθηκε την πρόταση για τον κεντρικό δήμο

Τελικά  ο Ιγνάτιος Καιτεζίδης επέλεξε τη σιγουριά και φέρεται για ακόμα μια φορά και μένει στον δήμο του Πυλαίας – Χορτιάτη, όπου άλλωστε έχει να κάνει πολλές δουλείες ακόμα.

Η απάντηση του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι επίσημος  υποψήφιος στον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης, είναι αρνητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καϊτεζίδης μετά την πρόταση που του έγινε προ ημερών, είχε ζητήσει λίγες ημέρες για να καταλήξει στην απόφασή του, θέτοντας κάποιες προϋποθέσεις όπως η διασφάλιση της ενότητας του κεντροδεξιού χώρου.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Ορφανού και την πολυδιάσπαση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι ο κ. Καιτεζίδης αποφάσισε να μην ρισκάρει μια αποτυχία όπως κάποτε ο τότε δήμαρχος Καλαμαριάς Θρασύβουλος Λαζαρίδης που είχε δεχθεί παρόμοια πρόταση από το τότε ΠΑΣΟΚ.

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη χθες, είχε από μια σειρά συναντήσεων και επικοινωνιών με στελέχη της Νέας δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη όπως με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Γιώργο Ορφανό. Η πληθώρα των υποψηφίων της κεντροδεξιάς προβλημάτισε τον κ. Καϊτεζίδη, μιας και αυτό καταρρίπτει την προϋπόθεση της ενότητας που χώρου, που φέρεται να είχε θέσει.

Μετά το ταξίδι του στην Αθήνα και τις συναντήσεις ο κ. Καιτεζίδης, λένε οι πληροφορίες, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ήρεμος πλέον να οργανωθεί για τις επερχόμενες εκλογές διεκδικώντας για ακόμα μια φορά τον δήμο του.

Κ.Μ.

Διαβάστε Ακόμα: