Τελευταία σεζόν για το Big Bang Theory!

Τελευταία σεζόν για το Big Bang Theory!

Το 2019 θα γυριστεί και θα βγει στον αέρα τον τηλεοπτικό το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς  The Big Bang Theory!

Θα είναι η 12η και τελευταία σεζόν για το σίριαλ που είναι δομημένο στη σχέση ανάμεσα σε δυο επιστήμονες φυσικούς και τη γειτόνισσά τους, μια πανέμορφη ηθοποιό.

Γυρίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια. Θα ξεκινήσει την τελευταία του σεζόν στις 24 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2019, όπως έγραψε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το συγκεκριμένο σίριαλ έκλεψε τις καρδιές περί των 18 εκατομμυρίων τηλεθεατών κάθε χρόνο ειδικά από την 6η περίοδο και μετά, το 2012.

Η παραγωγή και το κανάλι CBS ανέφεραν σε μια κοινή δήλωσή τους πως θα είναι πάντα ευγνώμονες στους φανατικούς οπαδούς του σίριαλ οι οποίοι λάτρεψαν τα «κουσούρια» των πρωταγωνιστών, το απίστευτο και καυστικό τους χιούμορ, τις ατάκες και τον τρόπο με τον οποίο μια ομάδα επιστημόνων, μεικτή στη σύστασή της αντιμετώπιζε την κοινωνία και τις σχέσεις τους.

Η παραγωγή με το κανάλι, τους συγγραφείς και όλη την ομάδα δήλωσαν εξαιρετικά ευγνώμονες ακόμη για την επιτυχία του προγράμματος και σκοπεύουν στην τελευταία σεζόν να  το οδηγήσουν σε ένα επικό δημιουργικό κλείσιμο.

Αναφέρεται πως η σειρά έχει κερδίσει 7 βραβεία Έμι από 46 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και του Τζιμ Πάρσονς- του απροσάρμοστου κοινωνικά Σέλντον Κούπερ ως πρωταγωνιστή.

Οι άλλοι αστέρες της σειράς είναι ο Τζόνι Γκαλέτσκι, ο Σάιμον Χέλμπεργκ, ο Κουνάλ Να»ιγιάρ και η Κάλεϊ Κουόκο.

Το 2016 οι βασικοί πρωταγωνιστές κέρδιζαν περί του ενός εκατομμυρίου για κάθε επεισόδιο και ακούστηκε τότε πως δέχτηκαν να τους γίνουν περικοπές με σκοπό να εξασφαλίσουν  αύξηση των μισθών και των υπόλοιπων μελών της ομάδας.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly οι μεγάλοι αυτοί μισθοί που κράτησαν πολλά χρόνια σημαίνει πως ίσως το Big Bang Theory να ήταν το πιο ακριβό σόου που βγήκε ποτέ στην αμερικανική τηλεόραση, κάτι το οποίο μπορεί να εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους σταματά στη 13 χρονιά του.