Τα λάθη του σαββατοκύριακου που σε έβγαλαν «off» τη Δευτέρα!

Τα λάθη του σαββατοκύριακου που σε έβγαλαν «off» τη Δευτέρα!

Για μια ακόμα φορά ξέφυγες στο ποτό και τη Δευτέρα το πρωί δεν μπορείς να συνέλθεις. Το ότι θα συνέλθεις είναι βέβαιο, απλά θα πάρει λίγο χρόνο και ταλαιπωρία, ενώ κανένα γιατροσόφι δεν θα σε στρώσει. Βασικό όμως είναι να διδαχθείς από τα λάθη σου και να μην ξαναγίνεις χάλια.

Για να μην ξαναγίνεις χάλια και να διασκεδάζεις αντί να σε …τρώει, θα πρέπει να έχεις κάποια από τα παρακάτω πράγματα και όχι ένα αλλά δύο ή τρία μαζί:

1. Μπέρδεψες τα ποτά

Αν αρχίσεις με κρασί, τέλειωσε με κρασί ή με όποιο ποτό αρχίζεις με αυτό τελείωνεις! Αυτό μειώνει τις πιθανότητες hangover.

2. Ήπιες πολλά σφηνάκια

Μπορεί να τα κερνάνε αλλά είναι σίγουρο ότι τίναξαν στον αέρα. Μην είσαι τόσο ευγενικός, δεν ήταν ανάγκη να πιείς όλα τα σφηνάκια που σε κερνούσαν

3. Δεν έφαγες καλά και λιπαρά!

Θυμήθηκες τη διατροφή σου και δεν όρμησες σε ότι λιπαρό βρήκες στο φαγητό. Για παράδειγμα η ρωσική σαλάτα είναι ότι πρέπει για να καταπολεμήσει το μεθύσι, αφού το λίπος βοηθάει στην αργή αφομοίωση του αλκοόλ στον οργανισμό. Ίσως και να μην έφαγες καθόλου και να βγήκες αμέσως για πότο. Αν το έκανες αυτό είναι ολέθριο λάθος και το πληρώνεις.

4. Δεν προστάτευσες το ποτό σου

Όταν πίνουμε ειδικά σε μπαρ προσέχουμε το ποτό μας. Εσύ μάλλον δεν το έκανες και ίσως έπεσε στάχτη από τον φίλο σου που κάπνιζε.

5. Ήπιες μπόμπα

Όλοι σου λένε ότι στα κλαμπ προτιμούμε τις μπύρες, αλλά εσύ δεν τους άκουσες. Μπορεί όμως να πήρατε μπουκάλι, αλλά ίσως δεν πρόσεξες αν το μπουκάλι είναι πραγματικά αυτό που πίνεις ή κάτι άλλο…

ACTIVEMAN.GR