Σύγχρονη Ραπουνζέλ- Με μαλλιά πάνω από ένα μέτρο και «άπιαστη» ομορφιά (ΦΩΤΟ)

Σύγχρονη Ραπουνζέλ- Με μαλλιά πάνω από ένα μέτρο και «άπιαστη» ομορφιά (ΦΩΤΟ)

Αν γενικά  θεωρείτε ξεπερασμένα τα πολύ μακριά μαλλιά, τότε ίσως μόλις δείτε αυτή την Ρωσίδα να αλλάξετε γνώμη και προς στιγμήν να ζηλέψετε.

Κι όμως η Αναστάσια Σιντόροβα θα μπορούσε να θεωρηθεί μία σύγχρονη ραπουνζέλ καθώς και είναι πανέμορφη και τα μαλλιά της έχουν μήκος 1 μέτρο και 6 εκατοστά.

Έχοντας ολόισια μαλλιά και καστανοκόκκινο χρώμα, η ίδια έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram, έχοντας 400.000 ακολούθους εξαιτίας της εντυπωσιακής κόμη της.

Βέβαια τα μαλλιά της δεν ήταν πάντα έτσι, καθώς σε ηλικία 23 ετών η Αναστασία διαγνώσθηκε με ανδρογενετική αλωπεκία, δηλαδή μία γενετική διαταραχή που τις προκαλούσε αραίωση στα μαλλιά και φαλάκρα.

Ωστόσο από τότε που απευθύνθηκε σε έναν τριχολόγο που ειδικεύεται στο πρόβλημα της, τα μαλλιά της έγιναν πιο πλούσια και πιο λαμπερά από ποτέ.

Όπως αναφέρει η ίδια, βάζει συνεχώς στα μαλλιά της μάσκες και «τονωτικά», ενώ οι θεραπείες που κάνει κάθε τόσο είναι και το μυστικό της επιτυχίας.

Η ίδια πέρα από τις σέξι πόζες στο Instagram, πολλές φορές δίνει συμβουλές για υγιή και μακριά μαλλιά, λέγοντας τα μυστικά της για το πως κατάφερε να φτάσει σε αυτό το μήκος, χωρίς να φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως με τόσο όμορφο πρόσωπο και μαλλια… σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σύγχρονη ραπουνζέλ!

iefimerida.gr