Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία στην Κύπρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία στην Κύπρο

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο. Ο 60χρονος και η σύζυγος του δολοφονήθηκαν με αγριότητα την ώρα που κοιμόντουσαν και ενώ στο σπίτι ήταν ο 15χρονος γιος τους.

Η νεκροτομή έδειξε ότι ο καθηγητής της Αγγλικής Σχολής Γιώργος Χατζηγεωργίου δέχθηκε πισώπλατα την ώρα που κοιμόταν 30 μαχαιριές και η η Ντίνα Σεργίου εννιά.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε ενώ στην οικία του ζεύγους βρισκόταν ο 15χρονος γιος τους, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δύο κουκουλοφόροι δράστες τον κλείδωσαν σε ημι-υπόγειο για να μην φωνάζει. Η Αστυνομία που βρίσκεται μπροστά σε έναν πολύ δύσκολο γρίφο, χωρίς εμφανές ελατήριο, προσπαθεί μέσα από την επιστημονική εξέταση της σκηνής να απαντήσει στα ερωτηματικά που περικλείουν την υπόθεση.

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 15χρονος, ενώ ερωτηματικό προκύπτει για το πώς εισήλθαν στο σπίτι οι δράστες, εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση και όλες οι πόρτες και τα παράθυρα βρέθηκαν κλειδωμένα. Σήμερα, αναμένεται να γίνει αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεν αποκλείεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση ο 15χρονος, ενώ κλειδί αποτελεί το φονικό μαχαίρι που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. in.gr