Συνεδριάζει σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Με 17 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει σήμερα, 11 Ιουνίου, το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Έγκριση για την κίνηση διαδικασίας και κατάθεση αιτήματος προέγκρισης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το Παραλιακό Μέτωπο του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης
  • -Έγκριση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών στην εφαρμογή εθνικών προγραμμάτων επιτήρησης των λοιμωδών επιδημικών νοσημάτων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων των περιφερειών της χώρας
  • -Έγκριση 7ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οικονομικού έτους 2018
  • -Έγκριση τροποποίησης της με αριθμό 81/26-4-2018 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας και Π.Κ.Μ.-Π.Ε. Πέλλας για κατασκευή υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας.
  • -Έγκριση για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πέλλας, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για «Έργο ανάπλασης- αποκατάστασης Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών».
  • -Έγκριση για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας, του Δήμου Βισαλτίας, και της Π.Ε. Σερρών – Π.Κ.Μ. για την υλοποίηση του έργου: «Eκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης στους τομείς Β και D της Δ.Κ. Νιγρίτας – Δ. Βισαλτίας – Π.Ε. Σερρών.
  • -Έγκριση σχεδίου κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και έκδοση απόφασης περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση συνθηκών κυκλοφορίας στην 2η και 3η επαρχιακή οδό».
  • -Έγκριση τρόπου δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου με ανοιχτό διαγωνισμό, με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού (άρθρο 117 του Ν. 4412/2016) για την εκτέλεση του Υποέργου 2: «Παροχή Υπηρεσιών Πιστοποιημένου Εκτιμητή», προϋπολογισμού 44.640,00 € (συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α.) της Πράξης: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΗ», σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 «Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (Προσαρμογή στις οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)».