Συναγερμός στις ΗΠΑ: Βόμβες σε Ομπάμα, Κλίντον και CNN

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Βόμβες σε Ομπάμα, Κλίντον και CNN

Eκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν στα γραμματοκιβώτια των Χίλαρι Κλίντον και Μπάρακ Ομπάμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλούνται οι New York Times, με τις αρχές να εκτιμούν πως είναι παρόμοιος με εκείνον που εντοπίστηκε σε ένα ταχυδρομικό κουτί έξω από την οικία στη Νέα Υόρκη του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος τη Δευτέρα.

Ακόμα εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στα γραφεία του CNN.

Δύο εκρηκτικοί μηχανισμόί εντοπίστηκαν στο γραμματοκιβώτιο στα γραφεία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της αστυνομίας που επικαλούνται οι New York Times την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είναι παρόμοιοι με εκείνον που εντοπίστηκε τη Δευτέρα στο ταχυδρομικό κουτί δισεκατομμυριούχου Τζορζτ Σόρος.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός στο γραφείο της Χίλαρι Κλίντον βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης.

 

Συναγερμός στο CNN

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στο Time Warner Center όπου στεγάζονται και τα γραφεία του CNN.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αίθουσα σύνταξης έχει ήδη εκκενωθεί προληπτικά.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα.

Στο εμπορικό κέντρο στεγάζονται και αρκετές ακόμη επιχειρήσεις.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει εάν το πακέτο αυτό είναι αντίστοιχο με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν σταλεί στον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον αλλά και τον Τζορτζ Σόρος.

CNN