Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: Οι τόνοι …έπεσαν ήδη, απλά με ένα tweet… αλλά και …μπηχτές!

Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: Οι τόνοι …έπεσαν ήδη, απλά με ένα tweet… αλλά και …μπηχτές!

Ένα tweet είναι εκείνο που δείχνει ότι οι τόνοι μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου έπεσαν πριν καν συναντηθούν αύριο Δευτέρα στο Μαξίμου. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από το tweet του Πάνου Καμμένου αλλά και τη στάση που έχει τηρήσει όλες αυτές τις μέρες ο πρωθυπουργός και όλα όσα έγιναν στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Άμυνας με νέα ανάρτησή του στο Twitter ξαναχτύπησε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να απαντά στις συντονισμένες επιθέσεις που έχει δεχθεί και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, από υπουργούς και βουλευτές του μεγάλου κυβερνητικού του εταίρου έγραψε: Σήμερα πέρα των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε στις ΗΠΑ, τις βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει”.

 

 

Οι δύο εταίροι αναμένεται να συναντηθούν αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναμένεται να έχουν μια πυροσβεστικού χαρακτήρα συνάντηση μετά το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι η επικοινωνιακή γραμμή του πρωθυπουργού διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεχόμενος έντονη κριτική από στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις Καμμένου για plan b έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίζεται προσηλωμένος στον κυβερνητικό σχεδιασμό. O προβληματισμός στο Μαξίμου υφίσταται για το εξάμηνο που έχει να διανύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, μέχρι η συμφωνία να έρθει για κύρωση στην ελληνική Βουλή.

Από την άλλη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν σταμάτησε στο πρώτο tweet και ανοίγοντας… διάλογο με χρήστες του Twitter, έκανε νέες αναρτήσεις, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά και στα δύσκολα πήγαν απέναντι». «Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας» διαμηνύει.

 

 

Προς την κατεύθυνση να πέσουν οι τόνοι έχει ήδη κινηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, διαβεβαιώνοντας για τη στενή συνεργασία των δύο πολιτικών αρχηγών. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η σημερινή ανάρτηση του κ. Καμμένου στον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.