Συνάντηση Αποστόλου με αγρότες – Συνεχίζονται τα μπλόκα

Συνάντηση Αποστόλου με αγρότες – Συνεχίζονται τα μπλόκα

Κρίσιμη συνάντηση έχει στις 11 το πρωί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου με αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδος.
Εν τω μεταξύ, οι αγρότες της Κρήτης, σύμφωνα με το cretapost.gr , βρίσκονται στα «κάγκελα» και παραμένουν στα δύο μπλόκα που έχουν στήσει σε Ηράκλειο και Χανιά. Οι αγρότες, τόσο της Κρήτης όσο και της υπόλοιπης χώρας αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Για το λόγο αυτό οι αγρότες από το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν σε συνέλευση στις 8 το βράδυ για να αποφασίσουν από κοινού πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στις 8μμ για να αποφασίσουμε τη μορφή συνέχισης του δίκαιου αγώνα μας.

Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων έδειξαν ότι ο αγώνας έχει αποτελέσματα. Οι κατακτήσεις που είχαμε σε σχέση με το αφορολόγητο και η καθυστέρηση της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών δεν θα υπήρχαν αν δεν είχαμε κατέβει στον δρόμο τα προηγούμενα χρόνια».

in.gr