Συλλήψεις για υποθέσεις κλοπών σε Ημαθία και Κατερίνη

Συλλήψεις για υποθέσεις κλοπών σε Ημαθία και Κατερίνη

Αρκετές συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε Ημαθία και Κατερίνη για υποθέσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 20χρονος και μις 26χρονη, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης μία χρυσή αλυσίδα αξίας 350 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επίσης συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, τρεις άνδρες ηλικίας 57, 53 και 45 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν διάφορα αντικείμενα (μπαταρία, εργαλείο κ.α.), τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από χώρο επιχείρησης. Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Τέλος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 23χρονος, διότι αφαίρεσε μέσα από όχημα ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος.