Συγκυβέρνηση: « Φωτιά» από τις φήμες περί ρήξης Τσίπρα-Κάμμένου-Διάψευση από κυβερνητικούς

Συγκυβέρνηση: « Φωτιά» από τις φήμες περί ρήξης Τσίπρα-Κάμμένου-Διάψευση από κυβερνητικούς

Με το χαρακτηρισμό ”ευφάνταστα σενάρια”, κυβερνητικοί βουλευτές σπεύδεουν να κατευνάσουν  τις φήμες περί ρήξης  στις σχέσεις του Πρωθυπουργού αλλά και υπουργών της κυβέρνησης με τον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Με αφορμή το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία και τη δήλωση του κ. Καμμένου από τη Ρουμανία, ότι πρόκειται περί ομηρίας, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τριγμούς στους πυλώνες της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ωστόσο, αυτά τα σενάρια διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είναι ευσεβής πόθος της ΝΔ να ανακαλύπτει κρίσεις, ρίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Ο κ. Καμμένος και ο Πρωθυπουργός έχουν μία άριστη σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης. Μάλιστα αύριο θα συναντηθούν για να συζητήσουν για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς και να σχεδιάσουν τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση για την ταχύτερη δυνατή λύση», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ο οποίος διέψευσε με ανάρτησή του στο twitter, δημοσίευμα που εμφάνιζε τον ίδιο, πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να έχουν συναντηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του τελευταίου.

«Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν “Φιλελεύθερο” του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα “εκρηκτικά ραντεβού” που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ». Με την τελευταία του φράση ο κ. Παππάς απαντά και στον τίτλο της εφημερίδας, «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι» (σ.σ. στην οικία του Πάνου Καμμένου), έγραψε χαρακτηριστικά.