Στ. Θεοδωράκης: Να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον αγρότη.

Στ. Θεοδωράκης: Να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον αγρότη.

Η αγροτική παραγωγή σε συνδυασμό με τον τουρισμό είναι αυτό που μπορεί να καταφέρει διαφορετικά η χώρα μας α επόμενα χρόνια, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ο οποίος επισκέφθηκε  την 27η Agrotica.

Ο κ. Θεοδωράκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ -Helexpo Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα  Σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη, καθώς και φίλους και στελέχη του κινήματος, περιηγήθηκε στα περίπτερα της Agrotica συνομίλησε με εκθέτες, αλλά και με αγρότες και αντήλλαξαν απόψεις για την αγροτική παραγωγή.

Όπως τόνισε: «Η αγροτική παραγωγή σε συνδυασμό με τον τουρισμό είναι αυτό που μπορεί να καταφέρει διαφορετικά η χώρα μας στα επόμενα χρόνια. Εάν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή το τραπέζι μας θα συνεχίσει να είναι από ξένα προϊόντα ενώ θα πρέπει να τρεφόμαστε από την ελληνική γη και την ελληνική θάλασσα. Όταν ξεκίνησε το Ποτάμι είπα ότι την Ελλάδα θα σώσει το χώμα. Επιμένω και σήμερα. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα εργατικά χέρια, στον αγρότη, στις νέες τεχνολογίες σε όλα όσα μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη απόδοση στο ελληνικό χωράφι».