
Στο νοσοκομείο 6χρονο αγόρι από επίθεση σκύλου στην Κρήτη
0 comments
Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ένα αγοράκι 6,5 ετών, το οποίο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στο Πανεπιστημιακό – το οποίο δεν εφημέρευε αλλά διαθέτει παιδοχειρουργική – με δάγκωμα στον ώμο.
Εισήχθη στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραύματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην κλινική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε από το ζώο.
cretalive
Διαβάστε Ακόμα:
Σκληρή κριτική Γεννηματά προς κυβέρνηση: «Πρώτος ο Τσίπρας, να κλείσει το στόμα του»
Σιωπηλή συγκέντρωση για τα θύματα των πυρκαγιών απόψε στο Σύνταγμα
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας από την Κηφισιά
Ξήλωμα των αρχηγών ΠΥ και ΕΛΑΣ με τεράστια καθυστέρηση μετά την τραγωδία στο Ματι
Σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ζητά η Ν.Δ.
Επί ποδός η Τροχαία για την έξοδο του τριημέρου-Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.
Ελεγχοι στους λογαριασμούς 2.027 φορολογούμενων
Κατερίνη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομο «καζίνο»
Δηλώσεις Φάμελλου, Τζιτζικώστα, Πατουλίδου και Κυρίζογλου για το δημοψήφισμα στα Σκόπια
Ακίνητα: Τι ισχύει με τους φόρους κληρονομιάς και μεταβιβάσεις