Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Μαζιώτης μετά από επίθεση στο κελί του

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Μαζιώτης μετά από επίθεση στο κελί του

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε μέσα στο κελί του, σύμφωνα με καταγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το μέλος του “Επαναστατικού Αγώνα” φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, ενώ στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο:

“Η επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη έγινε μέσα στο κελί του. Στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 10 κρατούμενοι. Από αυτούς 2-3 ήταν περισσότεροι ενεργοί από τους υπόλοιπους.

Ο Νίκος Μαζιώτης δέχτηκε χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά αλλά και μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα. Παρά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από περίπου 10 κρατούμενους και την σωματική καταπόνηση από τις 36 ημέρες απεργία πείνας, προέβαλε ισχυρή αντίσταση.

Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση εναντίων του συντρόφου, δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση.

Ο Ν. Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και περιμένουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του”.