Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έκριναν ως μια πρώτης τάξης ευκαιρία οι παμμακεδονικές οργανώσεις του κόσμου για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έτσι προγραμμάτισαν ένα συλλαλητήριο το οποίο θα έχει ως χώρο προσυγκέντρωσης τον Λευκό Πύργο στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου με σκοπό να καταλήξουν στις 7 στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”. Καλούν δε όσους αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών να συνταχθούν μαζί τους και να εκφράσουν όλοι την αντίθεσή τους σε αυτήν.

Στην απόφαση του αυριανού συλλαλητηρίου κατέληξαν οι αυτοτελείς Επιτροπές Αγώνα, τις οποίες απαρτίζουν αγνοί πατριώτες σε κάθε άκρη της Ελλάδας, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και έδρασαν για να δείξουν την αντίθεσή τους προς αυτήν. Οι Επιτροπές ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την υποστήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Χριστιανικών Σωματείων, Συνδέσμων, Ομοσπονδιών, Ενώσεων Πολιτιστικών Συλλόγων και κοινωνικών φορέων απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού να παρευρεθούν στο αυριανό συλλαλητήριο.

Αξίζει να αναφερθεί πως για να διευκολύνουν τη μετάβαση όσων θέλουν να συμμετάσχουν αύριο στο συλλαλητήριο τα “Καραβάκια” θα προσφέρουν δωρεάν μετακίνηση για να προσεγγίσουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ώρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 από Περαία και στις 18.10 από Νέους Επιβάτες, με επιστροφή από Θεσσαλονίκη στις 22.00.

«Συμμετέχουμε και εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, παρέχοντας μάλιστα δωρεάν μετακίνηση, από τις περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο ‘Ολυμπία’, αντιδρώντας, ως οφείλουμε στην εθνική υπόθεση της Μακεδονίας μας» επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής.