Στις φλόγες νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη- Εκκενώθηκε χωρίς θύματα(ΒΙΝΤΕΟ)

Στις φλόγες νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη- Εκκενώθηκε χωρίς θύματα(ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυώροφο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Gaziosmanpasa Taksim στη δυτική Κωνσταντινούπολη και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε αρκετούς ορόφους, ωστόσο το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, επικαλούμενο εκπροσώπους της πυροσβεστικής, μεταδίδει ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και δεν υπάρχουν θύματα.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στην οροφή και εξαπλώθηκε γρήγορα και στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου. Πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε από το σημείο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι τα κτίρια που βρίσκονται κοντά στο νοσοκομείο εκκενώθηκαν και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής Χασάν Ταχσίν Ουστά είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT ότι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν από το κτίριο του νοσοκομείου.
Από την πυρκαγιά έχουν σημειωθεί αρκετές εκρήξεις, ενώ η αιτία της παραμένει ακόμη άγνωστη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.