Στη Μάνδρα Αττικής για τρίτη φορά ο Κυρ. Μητσοτάκης-Έκανε αυτοψία για την πορεία των έργων (foto)

Στη Μάνδρα Αττικής για τρίτη φορά ο Κυρ. Μητσοτάκης-Έκανε αυτοψία για την πορεία των έργων (foto)

Τη Μάνδρα Αττικής, η οποία  υπέστη σημαντικές καταστροφές από τις πλημμύρες τον περασμένο Νοέμβριο, επισκέφθηκε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε εκ νέου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εξέλιξη των έργων στην περιοχή αλλά και το κατά πόσο έχει επιτευχθεί η ολική επαναφορά στην καθημερινότητα. Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Μάνδρας και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων τα οποία είχαν καταστραφεί. Κάποιοι εκ των ιδιοκτητών τον ενημέρωσαν ότι αναγκάστηκαν να επισκευάσουν τα μαγαζιά τους με δικά τους έξοδα ενώ άλλοι -οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα- δεν μπορούν να τα ανοίξουν ακόμη.  

Ο πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε σε σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου της Μάνδρας, μαζί με τοπικούς φορείς, όπου τοποθετήθηκαν και κάτοικοι της περιοχής.

Να σημειωθεί, πως αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την περιοχή προκειμένου να έχει ο ίδιος άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με τους πολίτες και τους φορείς της  Μάνδρας που υπέστησαν τεράστιες ζημιές στις περιουσίες τους.