Στη Θεσσαλονίκη η τετραμερής Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ

Στη Θεσσαλονίκη η τετραμερής Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ

Στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να διεξαχθεί η 3η υπουργική συνάντηση Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και ΠΓΔΜ για τη διασυνοριακή συνεργασία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και Μεταφορών των τεσσάρων χωρών.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Το βράδυ της Πέμπτης είναι προγραμματισμένο το δείπνο των υπουργών, στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής οι αφίξεις τους στον χώρο της συνάντησης και στις 10 η εναρκτήρια ομιλία του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Στη συνέχεια θα γίνουν ξεχωριστές συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και Μεταφορών, αντιστοίχως, και στις 13.00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.