Στη διάθεση του ΟΑΣΘ τρία ανασκευασμένα αστικά λεωφορεία από την ΕΛΒΟ

Στη διάθεση του ΟΑΣΘ τρία ανασκευασμένα αστικά λεωφορεία από την ΕΛΒΟ

Στη διάθεση του ΟΑΣΘ παραδόθηκαν σήμερα τα τρία πρώτα ανασκευασμένα λεωφορεία από την ΕΛΒΟ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του φορέα με την εταιρεία.

Τα οχήματα, που επιδιορθώθηκαν τόσο ηλεκτρολογικά και μηχανικά όσο και στο εξωτερικό τους, με επισκευές στα μεταλλικά μέρη και βάψιμο, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς, προκειμένου να τα επιθεωρήσει, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση μιας διαδικασίας που ανοίξαμε πριν από λίγο καιρό. Οι εικόνες είναι πολύ εύγλωττες. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η προσπάθεια μας είναι να ενισχυθεί και ο ΟΑΣΘ και η ΕΛΒΟ» σημείωσε ο κ.Παππάς.

Στόχος, όπως ανέφερε και ο ίδιος, είναι η ανακατασκευή δύο ή τριών λεωφορείων την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθούν στον στόλο του ΟΑΣΘ επιπλέον τέσσερα επισκευασμένα λεωφορεία.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στη σημασία της εξυγίανσης του Οργανισμού ως κομβικό σημείο για τη συνεργασία με την ΕΛΒΟ, προσθέτοντας για ακόμη μία φορά πως όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση, στα ταμεία του ΟΑΣΘ υπήρχε ένα εκατομμύριο, ενώ χρωστούσε ταυτόχρονα 106 εκατ. ευρώ. «Το Ελληνικό δημόσιο μέχρι σήμερα εξοικονόμησε περίπου περίπου 22 με 23 εκατ. ευρώ σε σχέση με το καθεστώς της προηγούμενης διοίκησης», εκτίμησε καταλήγοντας.