Στην Κομοτηνή , για προεκλογική συγκέντρωση, ο κεμαλιστής υποψήφιος Ιντζέ

Στην Κομοτηνή , για προεκλογική συγκέντρωση, ο κεμαλιστής υποψήφιος Ιντζέ

Επίσκεψη, που χαρακτηρίζεται «ιδιωτικής φύσεως»,  θα πραγματοποιήσει σήμερα στην Κομοτηνή ο Τούρκος υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ.

Όπως προβλέπει το άτυπο πρόγραμμά του, ο κ. Ιντζέ θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σηματείων.

Κατόπιν και σύμφωνα με το komotinipress.gr, θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και θα αναχωρήσει για το Κίρτζαλι, περιοχή στη Νότια Βουλγαρία, όπου και θα λάβει χώρα προεκλογική συγκέντρωση.

Στις 13:00 στην Κομοτηνή

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο xronos.gr ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα βρίσκεται στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνή στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του στον αύλειο χώρο της αποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».

Εκεί θα γίνει ομιλία ανοιχτή στο κοινό, παρουσία μάλιστα δέκα βουλευτών που συνοδεύουν τον Τούρκο υποψήφιο, όπως και αυτοδιοικητικών από την γειτονική χώρα, προσκείμενων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά την Θράκη ο Μουχαρέμ Ιντζέ θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κίρτζαλι, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες και το βράδυ της θα παρακαθίσει σε γεύμα ιφτάρ. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ στις ομιλίες του ενόψει εκλογών αναφέρεται συχνά στην Ελλάδα.