Στα τάρταρα η δημοτικότητα του Τραμπ

Στα τάρταρα η δημοτικότητα του Τραμπ

Σημαντική πτώση, τη σημαντικότερη μετά την είσοδό του στον Λευκό Οίκο, καταγράφει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ, με το 60% να μην εγκρίνει την πολιτική του, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό των ABC/Washington Post, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα.

Δύο μήνες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ένα 53% δηλώνει ότι αντιτίθεται έντονα στον τρόπο διακυβέρνησής του. Το ποσοστό αυτό ξεπερνά για πρώτη φορά το 50%.

Στον αντίποδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής της έρευνας του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016.

Μόλις ένα 36% από εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι εγκρίνουν το έργο του Αμερικανού προέδρου.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν προφανώς άμεση σχέση με τις πρόσφατες καταδίκες των πρώην συνεργατών του Πολ Μάναφορντ και Μάικλ Κοέν.

Επιμένοντας στο ίδιο μοτίβο, ο Τραμπ απείλησε την Πέμπτη το υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI ότι «αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους» θα παρέμβει ο ίδιος.

 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr