Αναβρασμός στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή της επίσκεψης Τσίπρα για την Τετραμερή Σύνοδο

Αναβρασμός στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή της επίσκεψης Τσίπρα για την Τετραμερή Σύνοδο

Την πρώτη του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, θα πραγματοποιήσει αύριο  ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, θα πάρει μέρος στην Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβία που θα πραγματοποιηθεί στις 6  το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hayatt.

O  χώρος του ξενοδοχείου επικράτησε του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε φιλοξενήσει τις προηγούμενες συναντήσεις του κ . Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας μέρας καθώς την Πέμπτη στις 12 υπάρχει «μάχη» στην Βουλή και συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το χρέος και την οικονομία μετά από αίτημα του Κ. Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα με την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στο Λευκό Πύργο στις 8. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που θα θελήσουν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο για να διαμαρτυρηθούν πάρα τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.