Στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια με μόνο 139 ευρώ!

Στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια με μόνο 139 ευρώ!

Ένα μοναδικό ταξίδι στα Ιωάννινα και τα γραφικά Ζαγοροχώρια έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν όλοι με μόνο 139 ευρώ.

Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη.

Η πολιτιστική ιστορία των Ιωαννίνων, με τους μεγάλους πεζογράφους και ποιητές, τα καλλιτεχνικά και πνευματικά δρώμενα, που διοργανώνονται όλον τον χρόνο, δίνουν την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου.

Οι διαδρομές μέσα την πόλη, τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία, προσφέρουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής, γεμάτης μυστικά και θρύλους. Θαυμαστά κτίρια, όπως η Οικία Χουσείν Ματέι, το Οθωμανικό Τέμενος του Βελή Πασά και ολόκληρο το ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων αποτελούν μοναδικά αξιοθέατα.

Τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια είναι ένα δίκτυο από 46 χωριά, σκορπισμένα πάνω στα βουνά βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων. Είναι φημισμένα για την απίστευτη φυσική ομορφιά τους, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική τους και την ιστορία τους. Και όχι άδικα, καθώς η γραφικότητα κάθε χωριού ξεχωριστά και οι απεριόριστες δυνατότητες εξορμήσεων και δραστηριοτήτων παντός τύπου, πραγματικά μαγεύουν και εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.

Είναι τόσα πολλά αυτά μπορεί να θαυμάσει ένας επισκέπτης στα Ζαγοροχώρια, που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο αξιοθέατό τους είναι το πιο εντυπωσιακό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να μετανιώσει που τα επισκέφτηκε!

Το ταξίδι στα Ιωάννινα και στα Ζαγοροχώρια με μόνο 139 ευρώ διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ζορπίδης». Περισσότερα για το ταξίδι μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.